Watersportvereniging Steenwijk.

E-mail            secretariaat@wsvsteenwijk.nl

Tel.      :  0578 573858

Aanmeldingsformulier:

Ondergetekende geeft zich op als lid van de “Watersportvereniging Steenwijk”.

Naam              :                                                          Voorletters      :

Geb.datum      :                                                          Geb. plaats      :

Straat              :                                                          Huisnummer   :

Postcode         :                                                          Woonplaats     :

Telefoon         :                                                          Mobiele tel.     :

E-mail adres    :                                                          Fax adres        :

Naam van uw schip    :

Afmetingen                :

Datum :                                  Handtekening :

Inschrijfgeld                           :           Euro    5,00.-

Contributie WSV Steenwijk  :           Euro  30,00.-

Subtotaal                                :           Euro  35,00.-

U gelieve het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL60 RABO 0361 2480 24. t.n.v. Water-sportvereniging Steenwijk. Na ontvangst van uw betaling worden de bescheiden, behorende bij het lidmaatschap van de vereniging aan u toegezonden.

·         De vereniging heeft een karretje om spullen aan boord te kunnen brengen. Het karretje staat bij het clubgebouw, gelieve het karretje na gebruik weer terug te plaatsen.

Het ingevulde formulier kunt u inleveren dan wel sturen aan het secretariaat.